• Roose brandstoffen I Texaco

    Roose brandstoffen

    Sinds 1935!

    Een wereld van energie bij Brandstoffen Roose

Telefoonnummer

056 75 52 35

Over ons

Over ons
Reeds drie generaties zijn we actief in diverse brandstoffen. De opstart gebeurde in 1935. Het familiaal karakter wordt nog steeds behouden en de hechte persoonlijke klantenrelaties vormen nog altijd de basis voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Roose brandstoffen, een korte geschiedenis

Roose brandstoffen een wereld van energie!

De opstart gebeurde in 1935 door Germain Roose met uitsluitend handel in vaste brandstoffen. In 1956 nam Roger Roose de leiding en startte de handel in vloeibare brandstoffen.
De levenstandaard en het comfort bij de klanten kende een grote bloei in de jaren zestig en zeventig. De manier van koken paste zich aan, steenkool werd veelal vervangen door gasflesjes. Deze activiteit werd toegevoegd aan het bedrijf. Doorheen de jaren werd het bedrijf ook geconfronteerd met de term "oliecrisis" waarvan men zich wellicht nog de autoloze zondag herinnert. Telkens werd er gezocht naar een oplossing om de klanten letterlijk niet in de kou te laten. Vandaar onze beslissing om vanaf 1977 in zee te gaan met een betrouwbare leverancier, Texaco,  die ons ononderbroken en kwalitatief bevoorraadt. In 1994 namen  Koen Roose en Annemie Baert de brandstofhandel over . De bestaande activiteiten zijn intussen ruimer en sluiten perfect aan bij de hoofdaciviteit: bunkeren van schepen, olie en vetten voor industrie en landbouw, een publiekstoegankelijk tankstation, een self carwash,  klanten bijstaan met milieu-advies, alsook leveren van opslagtanks die voldoen aan de huidige milieunormen en uitvoeren van tankkeuringen.

 

 

Onze troeven

 

DE REFERENTIE voor de levering van al uw brandstoffen. U kunt bij ons terecht voor alle types huisbrandolie, extra EN 590, petroleum, benzine en diesel. Maar Roose Brandstoffen is meer dan uw brandstofleverancier: wij leveren smeermiddelen en vetten in alle soorten en maten, gas, hout, pellets, tanks,...

DE BESTE KWALITEIT
Bij ons tankt u zuivere en kwaliteitsvolle brandstoffen. Onze producten komen van de door ons geselecteerde, betrouwbare raffinaderijen. Ook op de smeermiddelen, vetten en andere producten die u bij Texaco Roose koopt, is kwaliteit gegarandeerd. 

DE BESTE SERVICE

Ons team helpt u graag op een vriendelijke en professionele manier.